AKTUELNO

Surovo iskreni!

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle prikazanog snimka u kom su govorili o svojim vrelim akcijama i potrebama, Luna Đogani i Marko Miljković pokajali su se što previše pred kamerama pričaju o intimnim stvarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše pričam za moj ukus. Volim da laprdam o takvim stvarima. Ja sam takva i napolju. Ne gledam u kameru kako ću da sednem, da p*škim, da k*kim... Ja sam takva i napolju, volim da pričam o tome sa svojim drugaricama. U tim trenucima se prepustim toj nekoj hemiji i posle mi bude krivo. Ne mogu da vratim vreme. Da sam ćutala, ja ne bih bila ja. Mogla sam hiljadu puta da se foliram, da kažem da sam nevina, da nisam imala kombinacije, da su mi Sloba i Marko jedini momci... Ali to bi palo posle deset dana. Nisam k*rva, nisam prostitutka, ali nisam ni svetica! - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi znamo da se snima, ali molimo Boga da nekada ne uhvate to, a sve su uhvatili. Opustimo se i zaboravimo da neko naš može da bude povređen. I ja sam isto takav napolju. Zabavno mi je da se šalimo tako - izjavio je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'