AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno zbog ovoga.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora danas proslavljaju 22 meseca veze, a plavuša je ispitivala svoju devojku šta bi htela da joj pokloni povodom mesečnice. Potom je Matora upitala plavušu da li bi volela da odu na zajedničko putovanje.

Međutim, kako Matora nije umela pravilno da kaže reč "Transilvanija" Sanja je počela da je ispravlja, a onda je ispitivanjem otkrila i da Tomićeva ne ume da izgovori reč "filter".

Foto: TvPink Printscreen

Hoćeš da te vodim u Rumuniju, u Transilvaniju - upitala je Matora Sanju i pritom je permutovala slova prilikom izgovora reči "Transilvanija".
Trans-ilvanija (pričala je Sanja Matoroj). Reci filter - zahtevala je Sanja da izgovori Matora ovu reč.

Foto: TvPink Printscreen

Matoroj je zasmetalo što ju je Sanja ovo ispitivala, te nije želela da odgovori na njene prozivke i bila je vidno iznervirana zbog onoga što joj je Stankovićeva priredila.

Neću da mi objašnjavaš, ako nešto ne mogu da izgovorim, ne mogu. Hoćeš sad da se posvađamo? Nije mi zanimljivo - rekla je besno Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGANA MITAR OPET NA REMONTU: Uradila je usne, stavila silikone u grudi, a mesec dana posle rijalitija otišla na NOVU INTERVENCIJU! Ovako sada izgleda

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'