AKTUELNO

Jadale se jedna drugoj.

Zadrugarke Suzana Perović i Eleonora Miljković su bile žrtve fizičkog nasilja u vezama. Perovićka je to na šok svih pretrpela u ''Zadruzi 2'' od strane Mikija Đuričića zbog čega je on završio u pritvoru.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Eleonora Miljković je dobijala šamare od bivšeg dečka kog i dalje voli. U razgovoru sa Suzanom ona je podelila potresno iskustvo. Suzana joj je rekla da nije očekivala udarac od Mikija i da je bilo žučne svađe da bi reagovala isto kao on.

Ja sa njim mogu da se sretnem samo u sudu i to je to. Ne mogu drugačije da se susretnem sa njim. Ne znam kako bih reagovala. To veče je bila svađa, mlatarala bih i ja rukama. Uzvratila bih ja. Nisam oko očekivala. Kunem ti se. Zamisli pričamo mirno i ja te opalim, ja sam bila u šoku. Evo sada hoću da te pitam, zašto si ti to trpela? Znam da si ga volela mnogo. Kako ti je lakše da ti udari šamar nego da te ostavi? - govorila je Suzana i pitala Noru:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Htela sam da mu iskopam oči. Osećala sam ja potrebu da ga udarim, jesam i ja njega gađala. Nikad šamar. Branila sam se. Manje me boli šamar nego kad sam videla da me vara. On je jednog dana rekao da će da me ženi i spominjao mi je decu. Pravio mi je iluziju. Sve vreme je bio sa nekom dr*ljom. Čekala sam ga toliko puta noću, i on nije dolazio. Nikada ne bi imala srca da uradim sve to. Rekla bih da su prestale emocije i to je to - pričala je Nora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

'