AKTUELNO

Ne može više da ih gleda kad imaju problem!

Uživo u program uključila se i majka Marka Miljkovića, Nedeljka, koja se odmah osvrnula na raskid sa Lunom Đogani, koji je iznenadio sve, samo nekoliko dana pred kraj druge sezone najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Nisam dobro, najviše me boli što nisam uopšte uspela sa njim da obavim poziv. Za četiri meseca sam menjala šta bih mu rekla, tako da ni ne znam šta bih mu rekla. Što se tiče lično njega ne zabrinjava me ništa, on se uvek ponašao onako kako on smatrao da treba, za mene je on uvek u pravu. Iskreno ja ne bih da se mešam, ja mogu da podržim njegovu odluku, onako kako će da bude, neka bude - započela je Nedeljka, a onda je dodala:
Ja njih gledam, iskrena ću da budem sada, kad su oni okej, ja njih gledam sa oduševljenjem, ja ne mrdam od televizora, ali kada su trenuci kao sada što je situacija, onda mi je stvarno mnogo teško. E sad, ako oni nemaju dogovor, džabe ću ja sad tu da budem. Što se mene tiče, to je sve između njih dvoje, kako oni odluče.

Foto: TvPink Printscreen

To je ta neka realnost, to što njih očekuje napolju... Mnoge stvari su završene o kojima je on razmišljao i možda ne bi došlo do toga dokle je došlo. Ja sam sigurna 100% da je on zaljubljen. Računam da će oni ovo da prevaziđu, oseća se taj kraj i ta opuštenost, ali to oni tamo najbolje znaju tamo. Šta će dalje biti, isto kažem, zavisi od njih  - tvrdla je Markova majka, a onda se osvrnula na ultimatume koje je on davao Luni.
Šta ja znam, ne znam koliko je Marko tu ozbiljan, ne bih znala šta da kažem, sa ove tačke gledišta. Da ti kažem, što je sigurno, on prema Luni je bio maksimalno iskren i dobar, zaštitinički stao, u svemu je bio fer. Bili su trenuci kad je rekao nešto što ne treba, ali je toga bilo malo. Ja ne mogu više ni da gledam šta rade - završila je Nedeljka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'