AKTUELNO

Nije birao reči!

Raskid Marka Miljkovića i Lune Đogani nije iznenadio zadrugare, ali način na koji se ophode jedno prema drugom u poslednjih nekoliko dana i te kako je bio pravo zaprepašćenje za sve.

Oni su jedno drugom izgovorili niz pogrdnih reči, a Luna Đogani je u toku večeri u emisiji ,,Pitanja novinara" odgovorno tvrdila da je on nikada nije ni voleo i da je sa njegove strane sve bila laž. Međutim, on je morao da joj odgovori, pa je demantovao sve što je ona rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno od našeg razgovora nema ništa, jer je rekla da ne vidi nikakvu budućnost sa mnom. Ne znam šta da ti kažem i odakle da počnem. Ona je ta koja inicira svađe, neiskrena je za neke stvari. Pre dva dana je promenila ponašanje prema meni. U principu, ono što ona priča, to je sve priča koja ide u krug. Sve to što je pričala, o prezasićenosti, ja u svemu tome vidim nju. Prvo je rekla da me ne voli, pa je Savi rekla da me voli. Kontradiktorna je. Treba da mi kaže da me ne voli i da završimo tu priču. Uhvatila se za tu reč što sam joj izgovorio, a nisam joj rekao kao kad smo bili na svadbi. Ugrizao sam se za jezik kad sam to opet rekao, ali sam se zaustavio. Tada je sa osmehom došla da se izvini, a sada cvili i plače. Njena drskost...najveći problem je što ona ne zna da kaže šta je problem i da to rešimo. Ona ćuti o problemu, jer to što njoj smeta možda nju to ponizi kao ženu, ribu. Jednostavno, neiskrena je, jer neće da mi kaže šta joj smeta. Verovatno joj smeta to što je ona kao neka paćenica oko priče o zajedničkom životu. Ja nisam mogao da dam odmah taj odgovor, mi moramo da se upoznamo bolje. Moramo da vidimo kakvi smo u realnom svetu, ne treba ni ona da ima odgovor na to pitanje. Mi ne možemo da živimo zajedno dok se ne upoznamo! Ili se emocije gase ili joj nešto smeta. Ja tu drskost ne podnosim, ja ne znam koji put više ludim. Nervira me kad krene rukom, pa ono njeno: ,,Mani me". Ona hoće da ispadne riba koja ne sme da kaže šta joj smeta. Ja nju razumem, jer se bavi javnim poslom, ali ne mora da prebacuje to na mene. Mislim da bi najpametnije bilo da ustane i da kaže da me ne voli. Izuzetno mi smeta kad je drska, dođe mi da raskinem bez pardona - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Marko izjavio, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

'