AKTUELNO

Ovo su svi primetili!

U toku emisije ,,Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića, a svi su bili šokirani zbog nepoverenja koje se stvorilo u njihovom odnosu, a koje je uticalo na to da Đoganijeva ponovo oseti gnev zbog ljubavi koja joj nije uzvraćena na pravi način.

On je demantovao sve što je Luna rekla o njemu, a zabolelo ga je to što je bila sigurna da je on nikada nije ni voleo. Međutim, on više nije mogao da krije šta oseća i misli, pa je blogerki u lice rekao da smatra da je odglumila sve, a zbog toga je blogerka briznula u plač tako da Ana Korać nije mogla da joj obriše suze.

Foto: TvPink Printscreen

Koga lažeš ti ovde i šta hoćeš? Ti samo lažeš i glumiš! - rekao je Marko.
Ko će tebi da veruje, sram te bilo! Ko će da ti veruje?! Ni trunke pokajanja ni ljubavi nema! Faca ti je puna mržnje! Meni se veruje, jer ja nemam mržnju! Kuliraš me ceo dan, jer razmišljaš o nečemu, a to nije posao! Tražio si način da se skloniš od mene! - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Jeftina gluma, molim te, Luna. Tvoj razlog da se skloniš od mene je bio ,,Puši" - branio se Marko.
Čime sam zaslužila da me vređaš?! Da li je ovo tvoja gluma?! Ne možeš da me predstaviš tako, jer ljudi znaju da ja to nisam! - rekla je blogerka kroz plač.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'