AKTUELNO

Nije više hteo da ćuti!

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" Lepi Mića došao je u ozbiljni verbalni okršaj sa Davidom Dragojevićem. Naime, kako je već poznato, Dragojević je najavio da će se obračunati sa Mićom po izlasku, te je zadrug izneo mišljenje o svemu tome.

Ono što je zasmetalo Mići jeste da je David ponovo počeo da vređa svoju bivšu verenicu Aleksandru Subotić koja je iznosila istinu o njegovoj aferi sa eksplicitnim fotografijama i dopisivanju sa verenicom poznatog pevača.

Foto: TvPink Printscreen

Evo, David od jedne priče koja je banalna, pravi dramu i počinje da vređa. To što je David uradio za patike, to je najmanji problem, on je radio mnogo gore stvari. Taj šamar koji je David najavio, može da popuši k*rac. Kad bih ja imao mišljenje kao on o meni, ja neću zbog ove devojke koja mu je devojka da pričam o njemu stvari. Američke papire koje ime, za to se ide u zatvor, to je broj jedan. A ovde priča priče, a glup je kao magarac. Ono što je uradio bratu svom, to je najveća uvreda, da kaže:,,Dabogda ga našao u kanalu", to je David. David je jedan prevarant, ološ. On kad nema šta da kaže, hvata na priču, poredi mene sa sobom. Šta sam god rekao, dečko je to što je rekao za brata, to se ni sa Hitlerom ne poredi. A ova devojka što je sa njim će tek shvatiti sa kakvim je monstrumom u vezi. Dečko je u svađi sa svojim ocem, sa svojim bratom, sa majkom je došao u svađu i rekao da ide kući. Izdao svoju devojku, prodao sve što se moglo prodati i hoće patike za džabe. Normalno je da su ovo kurve, to su moralne drolje, ne k*rve, ko god da tebi veruje. Ko god da te hvali, to je moralna k*rva - tvrdio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'