AKTUELNO

Drama se nastavlja.

Svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića se nastavila, a modna blogerka je počela da plače kada Marko nije hteo da joj se izvini jer je pred svima rekao da je glumica u pojedinim trenucima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna se požalila Marku da nije očekivala da će joj on reći da glumi emocije i scene kao što su to radili ljudi koji je ne podržavaju.

Daješ ljudima za pravo da me tako nazivaju. Nisam nikada ustala da pričam da si ti folirant. Šta sam ja ikada rekla loše o tebi? Odmah mi kaži, nikada nisam ništa rekla. Moj najveći neuspeh je kada mi dečko kaže da sam glumica - žalila se Luna.
Za mene je najveća uvreda kad si drska prema meni. Vređaju te gluposti. Luna, u toj situaciji si bila glumica. Objasni mi zbog čega si glumila. Postoji razlog - pričao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sigurna sam da hoćeš da raskineš sa mnom. Sedam dana pred kraj. Ja to mislim. To me boli. Vidim te da se gasiš prema meni. Sve mi se isto dešava. Hladan si. Nema ti da mi kažeš da me voliš, ne reaguješ lepo na moje poljupce. Hoćeš da me skloniš od sebe! Plašim se da ne ostanem. Kada sam ušla ovde niko me nije voleo. Plašim se da te izgubim. Borila sam i za ono prošle godine. Neći da gubim. Borila sam se protiv svih. Do tebe mi je stalo. Nemam ni prijatelje više. Ne pričaj mi kako treba da se osećam - vikala je i ronila suze Luna.
Što bih ja to sada radio? Ne odgovara mi tvoja drskost. Normalan sam. Bio sam zamišljen. Rekao sam ti da hoću da živimo zajedno, ali moramo da vidimo da li se poznajemo dovoljno. Vidim budućnost. Ja ne znam šta da radim sada, nemam rešenje. Hajde da završimo, pa da popričamo kada izađemo odavde. To mi jedino pada na um - predložio je Marko, a Luna je plakala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'