AKTUELNO

Bivšu zadrugarku je zanimalo zašto se David nedolično ponaša prema Subotićevoj.

Stanari Bele kuće ove noći odgovaraju na pitanja bivših cimera. Prvo pitanje je postavila Olja Bajrami Davidu Dragojeviću. Naime, nju je zanimalo zašto se Dragojević nedolično ponaša prema svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Zanima me s obzirom na to da mnogo psuješ, omalovažavaš i vređaš Aleksandru, da li ti to služi da svoje nezadovoljstvo istreseš na jednoj devojci ili da bi je držao kraj sebe - glasilo je Oljino pitanje za Davida Dragojevića.
Ne držim je kraj sebe. Kada je ona mene počela da omalovažava, ja sam njoj istom merom uzvratio. Nikada je ja ne držim blizu sebe, bila je nekada kraj mene, sada više nije, tu je Ana. Ja nikakva osećanja prema njoj (Aleksandri) nemam. Ona govori laži o meni i uvrede, e, pa ja ću njoj uzvratiti 10 gore. Ja imam potrebu da se odbranim - prokomentarisao je David.

Foto: TvPink Printscreen

David očito zaboravlja šta je radio svaki dan. Ja stojim iza svega što sam rekla. David jedini problem koji ima jeste da se boji da čuje ono što je istina. Njega boli moj napredak, on bi bio srećan da ja cmizdrim. Njemu smeta što ja šetam, u svemu što ja radim on traži manu. David nikad neće moći da nađe bolju od mene, a ja ću moći - dodala je Subotićeva, a onda su svoj sud dali Lepi Mića i Ljuba Pantović:

Foto: TvPink Printscreen

Ana je pokazala da je ravnodušna za sve. Kako je u njenoj glavi, to ne znam. Ona je na sve odgovarala lažima, a sad skače na Aleksandru. To je neki vid ravnodušnosti. On (David) pljuje po svojoj staroj vezi, kako bi opravdao ovu svoju novu vezu. On treba da bude plemenitiji i iskreniji prema njoj i to bi sve bilo drugačije - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

On je jedan zlobnik, nikogović. Svestan je da ga čekaju zatvoreni lokali. Vraća se u svoj "Garavi sokak". Pomislio je da će uništiti moju ćerku, rekla sam joj da ne reaguje na njegove provokacije - dodala je Ljuba.

Pročitajte još: ZBOG GAGIJA NEĆU NIŠTA DA JOJ KAŽEM! Bane ogovarao Lunu, pa priznao šta joj zamera! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'