AKTUELNO

Nastao opšti haos u Beloj kući.

Olja Bajrami, bivša zadrugarka je u okviru specijalne emisije "Pitanja bivših zadrugara" postavila još jedno pitanje, a ono je bilo upućeno Jovani Tomić Matoroj. Naime, Tomićeva je rekla kako joj je Brendon ranije pisao, a pevačicu je zanimao sadržaj tih poruka.

Da ne bi čekali tvoj stori, možeš li da nam kažeđ kakve ti to poruke imaš od Brendona - glasilo je pitanje Olje Bajrami za Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Imam poruke na Fejsbuku. Brendon je rekao da sam mu ja prva pisala, a on je meni, tu smo se nešto raspravljali. Javio mi se prvi, davno još. U svađi sam mu rekla da neke stvari znam, ali to nije na meni da kažem zbog drugih ljudi - ispričala je Matora.
Ona je mene od starta iritirala svojim ponašanjem. Njen personaliti me je uvek nervirao. Jurila je rijaliti devojke i posle rijalitija. Najviše me nervira što ide na patetiku. Nervira me ta potreba za klasifikacijom, stavljanje u neke grupe, LGBT. Nervira me to što svoju s*ksualnost svima nabija na nos. Ja sam njoj poslao poruku: "Ćao, Jovana. Kako si, šta radiš?", a onda je meni odgovorila kako je otvorila restoran... To sam ja u međuvremenu zaboravio. Jovana, praviš dramu! Sreli smo se posle dve godine - pričao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Pa što to ranije nisi rekao? Rekao je kako sam ga ja smarala, kako sam ti pisala na Fejsbuku, kako sam ja tražila da se družim sa njim - rekla je besno Matora.
Ti si ovde neinteligentna. Jovana ti si meni ovde nebitna. Ona voli da izvrće reči i pravi senzacije. Naporna je, iritantna - nastavljao je Brendon sa uvredama.

Pročitajte još: NIŽE OD OVOGA NE MOŽE! David pokušao da ponizi Aleksandru na NAJGORI NAČIN DO SADA, odmah mu se pridružila i Ana: Zadrugari ZGROŽENI zbog onog što su čuli (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'