AKTUELNO

Aleksa Savić nije mogao da dođe sebi.

Pravu buru tokom emisije je izazvala izjava Eleonora Miljković koja je priznala pred svima da joj je Mina Vrbaški pričala da se ona dopada Aleksi Saviću, što je Mina demantovala i rekla upravo suprotno, da se Makedonki dopada Savić.

No, to nije sve. Eleonora je potom istakla kako joj je Mina rekla da između Alekse i Višnje Petrović postoje emocije, zbog čega je Mina pukla od besa i otkrila da je to njoj zapravo Miljkovićeva rekla pred "Zadrugoviziju".

Foto: TvPink Printscreen

Šta je bilo sa Višnjom? Odakle ja mogu da znam za situaciju za Višnjom? Da ti se sviđala ona i da si osećao nešto prema njoj. O ovome sam sa Minom pričala - rekla je Eleonora, zbog čega su Mina i Aleksa ponovo pobesneli.
Nora je komentarisala da je videla neki klip kako se vidi da su Aleksa i Višnja prisni, rekla je da je videla kako su bili u pabu. Rekla je da Aleksa ima neke emocije prema njoj. Meni je Nora pričala pred Zadrugoviziju o Aleksi, pričala mi je to za Višnju. Ja sam rekla da Aleksa nema emocije ni prema kome, osim prema Mini - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Mišljenja među zadrugarima su bila podeljena, a šta je prava istina ostaje da saznamo tokom narednih dana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

'