AKTUELNO

Nakon što je Eleonora progovorila u šta ju je Mina ubeđivala, nastao je haos!

Zorica Marković nakon emisije ,,Pitanja starih zadrugara" prišla je Eleonori Miljković kako bi sa njom porazgovarala o temi koja je šokirala sve zadrugare.

Nakon što je Miljkovićeva priznala emocije prema Aleksi Saviću, Nora je tvrdila da joj je Mina Vrbaški govorila da se i ona njemu dopada, ali da je veliki problem njegova veza spolja. Markovićeva je prišla Nori, podržala ju je, a onda optužila Minu da igra prljavu igru.

Foto: TvPink Printscreen

Ona igru prljavu igru ovde. U prošloj sezoni smo bile odlične, mnogo sam je volela, kad sam pošla kući plakala je kao kiša, u ovoj sezoni od početka radi prljave stvari. Namestila je svađu Aleksandri i meni, izmislila je za krađu nekog džaka hrane što nema veze sa mnom. Onda me je bockala za stolom, onda sam je odvela sa strane i rekla joj da znam sve. Potom, ja izađem jer mi je sestra umrla, pa je rekla kod Drveta da sam ja ukrala cigarete. Cela ta priča koje je večeras izašla, trebala si odmah da ustaneš i kažeš to
Nisam htela uopšte da napravim problem njemu -

Foto: TvPink Printscreen

Ma nisi ti, ona mu je napravila problem. Evo ti Maje, ona ga drži samo uz nju, nikome to nije jasno, prave se ludi. Kad je videla da on toga nema ništa, ona je u krevet otišla sa Savom iz inata. Ja sam videla šta oni rade na žurki, a videla sam i koja im je namera. Potpuno jasna priča. Oni se jedno drugom sviđaju, i najlakše je na noru svaliti sve.Nije te slagala, ja verujem da je on to rekao, jer je bio večeras iznenađem. Njegovi Minu ne vole nikako, ali on neće da priča o tome nikako. On se ni za živu glavu otkrio, ali ako 10 meseci priča jednu te istu priču, postao je dosadan, a onda ide ovmo i šta radi. To da su oni drugari, neka priča nekome drugom. Ako imaš stav, onda je trebao da ustane i kaže ti da između vas nema ništa, da se ne nadaš, jer ima devojku. TI hoćeš sve vreme sebe da ogradiš, nema potrebe, nisi ti ništa uradila. Toliko ste sedeli na doku Savo, on i ti, mogao je da ti kaže - dodala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'