AKTUELNO

Klupko se i dalje odmotava!

Sanja Stanković ponovo je ustala za crnim stolom i uključila se u raspravu sa Minom Vrbaški. Ono što je Stankovićevoj zasmetalo jeste što je Mina sve vreme tvrdila da nije prenosila ljubavne iskre Alekse Savića prema Eleonori Miljković, iako su za to znali većina zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je rekla da je priznala neke stvari na svoju štetu. Ako si ti bila u stanju da sa nekim jedeš, piješ, družiš se... Ti si zavaravala devojku! Ili ona ima neki interes od njega, ili imaju zajednički. Ako on ne vidi šta ona radi, onda će mu zabiti nož u leđa. Ako ti je Nora rekla da joj se sviđa Aleksa, trebalo je odmah da joj kažeš da promeni krevet - objasnila je Sanja.
Na početku je samo bila igra, dok je bilo ono oko Marka Markovića, posle toga smo se stvarno družile - pravdala se Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se u priču uključio i Aleksin prijatelj Savo Perović koji je otpužio Savića.

Ja nikada nisam njega štitio. Jednom smo otišli u Amidž šou, kada smo dobili informaciju da je Nora plakala zbog Alekse. Onda mi je kroz šifru rekla da ima nešto da mi kaže. Lazar to veče mi šapće na uvo da mu je Nora rekla da joj se sviđa Aleksa. I odmah sutradan sam mu to preneo. On se nije povukao, onda je došla ova situacija, ona je izjavila da je nešto sanjala, plakala je. Ja sam mu rekao da od tog trenutka treba da se skloni od nje, jer će mu Nora napraviti problem. Dešava se to da kada je on otišao u hotel, Nora je ostala sama i nesvesno je počeo da se druži sa njom. Niti smo znali da još 5 ljudi u kući zna za to, nas dvojica smo sedeli na doku. Ja sam prijatelj sa Lunom jedini ovde, ali ona nikad nije šetala u gaćama ispred mene kao Nora ispred Alekse - tvrdio je Savo.
Ja sam znao samo da se ja njoj sviđam. Sklonio sam se od te priče, od tog trenutka ja ne znam šta se dešavalo - tvrdio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'