AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Nakon rasprave sa Lunom Đogani, Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri. Besnela je po Beloj kući, a onda je Lepi Mića, kako bi je smirio, upitao Staniju Dobrojević da iznese mišljenje o svemu.

Dobrojevićeva je iskoristila priliku, pa spomenula i Anabelu Atijas, koja je sa Matorom prošle godine na finalu ,,Zadruge" imala žestok obračun zbog navodne ljubavne afere sa Lunom.

Foto: TvPink Printscreen

Imam dve teorije da si ispala neprijatelj, jer si je izdala 5 dana pred kraj ili da se ložiš na nju. J*be te što se ona pomirila sa dečkom, ja ti kažem iz mog ugla - započela je Stanija.
Ja smatram da je Luna bila iskrena kada je odgovarala na pitanja novinara, imala je intervju sa Ognjenom, ja joj posle prilazim i govorim joj šta sam doživela sa Sanjom - ubacila se Jovana.
Ako je Luna slagala Jovanu, zašto meni ona ne može da se požali - dodala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

U "Zadruzi 1" ja sam bila na Luninoj strani, ona je posle bila sa Gastozom i od tad ona ne postoji. Ja nikad ne bih mogla da budem kao David. Ja Lunu gotivim. Ja ustanem i kažem da pričam sa tobom, nemam problem sa tim - dodala je Jovana.
Ja sam gledala finale i meni je najveći skandal bio kada je tebi Anabela pokazala srednji prst - ispričala je Stanija.
Anabela nije htela da prihvati da sam ja imala nešto sa Lunom - izjavila je Matora, na šta ju je Stanija ponovo optužila da ima emocije prema blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'