AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Tokom dana zadrugari su uživali na suncu, a Marko Miljković popričao je sa svojom devojkom Lunom Đogani o njenom ponašanju. Kako je poznato, Luna i Marko imali su mnogo problema zbog njenih godina, a Miljković je kroz razgovor otkrio zbog čega opravdava sve Đoganijevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bezopasna - prokomentarisala je Luna.
Zbog toga me i iznerviraš, zbog toga sam te i zavoleo. Jesi bezopasna, zato i radiš to što radiš. Zato što si mlada, to je moje opravdanje za tebe. A vremenom ćeš to izgubiti, samo je pitanje vremena kada će to biti. Najlepše se osećaš u životu kada znaš da nemaš razlog, kada si potpuno siguran u sebe, ti još uvek ne znaš ko si. Kad znaš ko si, kad si najgora, to si ti i ćao. Ti si super. Srcko moj, što si se zamislila? Slušaš me pažljivo - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovor se ubacio i Savo Perović, koji se našalio sa Miljkovićem, a onda se Marko dotakao i učešća u prvoj sezoni ,,Zadruge".

Mnogo si lepši kad si fin prema nekome. Ko tebe kamenom, ti njega hlebom - ubacio se Savo.
Prema kome da budem fin? To sam to radio prošle godine, ja sam pre ulaska ovde rekao da sam izgubio živce i da ovde neću tolerisati neke stvari. Prema džukelama džukački i to je to - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'