AKTUELNO

Sinoć je želela da spava sa njim.

Intimni odnos Mine Vrbaški i Sava Perovića izazvao je pravu pometnju u najgledanijem rijalitiju. Iako su ih mnogi zadrugari optužili da su to uradili kako bi pokrenuli priču, oni su naveli da simpatije između njih postoje mesecima.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je sinoć organizovao poslednju žurku za zadrugare u ovoj sezoni, a spektakla nije falilo. Rada Manojlović je bila zadužena za atmosferu, a zadrugari su se ludo zabavili. Nakon žurke, Mina je poželela da sa Savom spava zajedno u sobi za rehabilitaciju, ali je on to odbio, pa se ona ušunjala u krevet u kome je on do nedavno spavao sa izbačenim Lazarom Jeremićem.

Pročitajte još: HTELA JE DA IDU U IZOLACIJU, ON JE ODBIO! Mina se uvukla u Savov krevet iako je Perović odbio da spava sa njom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Mina nije izdržala celo jutro pored mladog pevača, pa ju je tako u jednom trenutku uhvatila nesanica, a ubrzo je i napustila krevet u kome je spavala sa njim i prešla u drugi kraj sobe. Mlada zadrugarka ovih dana ima problema sa spavanjem, a razlog je to što se njen najbolji prijatelj Aleksa Savić razočarao u nju. Da li je ovo razlog što je napustila krevet ili se nešto dublje krije iza ovoga, to samo ona zna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Mina Vrbaški

#Savo Perović

'