AKTUELNO

Mića je, kao i uvek, rekao sve što misli bez dlake na jeziku!

Gledaoci i danas postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Vređaš Aleksandru i kažeš: "Vidi kolika ti je glava i kako hodaš", da li si sebe nekad pogledala u ogledalo bez šminke i sa krivim nogama - glasilo je pitanje za Anu Korać na šta ona nije želela da odgovori, a onda se oglasila Subotićeva.
Ja sam joj rekla da kada nosi one providne naočare da treba da stavi dioptriju. Nema potrebe da me vređa - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ana nju nikad ne vređa prva. Ona se devojka samo branila. Aleksandra je njoj dobacila, ona devojka ima pravo da se odbrani, nije mumija. Pre neko veče kada su komentarisale jedna drugoj izgled, Ana je rekla da je Aleksandra i te kako lepa devojka. Ana nije krivac, ona je samo devojka koja je sa mnom - dodao je David Dragojević.
Ana treba da ovde pokaže maksimalno poštovanje prema Aleksandri. Ana bi glavu otkinula Aleksandri da joj je ovo uradila. David je prodao nju (Aleksandru). Tvoj dečko je bio pokvaren i on je krivac za tu vezu - dao je svoje mišljenje Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mnogo patila zbog tebe. Što se nisi sklonio od mene - upitala je Aleksandra Davida.
Kada je Ana ušla, ja sam tada prvi put rekao da želim da se razdvojim. Ja sam joj govorio da ću da je ostavim. Bilo mi ju je žao, greška je što sam joj uopšte prišao i što nisam raskinuo na vreme. Ja više to nisam mogao da izdržim - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

'