AKTUELNO

Dobrojevićeva je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku.

Večeras je voditelj Milan Milošević posetio Belu kuću kako bi porazgovarao sa finalistima, pa je uradio intervju sa Stanijom Dobrojević. Atraktivna zadrugarka je podelila svoje utiske iz veze sa Markom Markovićem i istakla da li bi ovom šarmantnom Crnogorcu podarila naslednika.

Foto: TvPink Printscreen

Ko ima više nepoverenja u vezi, ti u Marka ili Marko u tebe - upitao je voditelj Staniju.
Ja imam više nepoverenja u njega zbog lošeg rijaliti iskustva, zbog razlike u godinama i zbog toga jer su ga povezivali sa raznim devojkama i ženama u kući. Ja nikada ne bih bila sa takvim momkom koji je povezivan sa pola žena u kući. Sada osećam leptiriće u stomaku. On je jedan lepo vaspitan dečko, dobar je i ima nešto u sebi plemenito - odgovorila je Stanija.
Da li je on muškarac kome bi ti rodila dete - upitao je voditelj Dobrojevićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek sam mislila da to treba da bude zreo muškarac, ali ako postoji ljubav. Uvek sam za kompromis, preselila bih se iz Amerike, možda on ne bi želeo da budemo u Crnoj Gori, možda bude neko treće mesto - rekla je Dobrojevićeva.

Voditelj je upitao Staniju da li je ljubomorna što je Marko sinoć gledao više u pevačicu Radu Manojlović nego u nju.

Radu poznajem i gotivim je. Ako je gledao, ima u šta i da gleda. Da je neka druga u pitanju, možda bih se istripovala, ali za Radu ne - ispričala je Dobrojevićeva i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

On je pokazao ljubomoru kada sam pričala o bivšem vereniku koji živi u Americi, a mi samo imamo poslovnu saradnju. Mi živimo u različitim svetovima. Tu je pao, to mi je baš zasmetalo - dodala je Stanija.

Za kraj, Stanija je prokomentarisala i kako gleda na vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića, pa je iznela svoj stav o tome da li će njihova romansa opstati posle rijalitija.

Emocije su mnogo slabije ove godine nego što je to bilo sa Slobom. Marko jeste prgav i pogan na jeziku, ali je ona trebalo drugačije da se postavi, Luna snosi deo krivice. Nekad je u pravu Luna, a nekad Marko. On je u pravu kada je smiruje. Marko je njoj bio emotivna štaka i ribaća četka za sve ono što je bilo. Ne može da se opere ono što je bilo. Kada su već bili pet meseci, zašto da ne sačekaju još pet dana i vide mogu li da opstanu napolju - rekla je za kraj i Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'