AKTUELNO

Kako li će na ovo sve odreagovati Marko?

Tokom večeri Luna Đogani prišla je Sanji Stanković kako bi pričale o problemu koji se isprečio ispred njih. Naime, kako je poznato, poslednjih dana Sanja i Luna zaratile su zbog loše komunikacije koju su imale, pa je sve kulminiralo za crnim stolom kada se Đoganijeva posvađala sa Jovanom Tomić Matorom zbog njihovog prijateljstva.

Međutim, razgovor Lune i Sanje promenio je tok, pa su zadrugarke pričale o Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem, a Sanja joj je skrenula pažnju na njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Neke teme ne trebaju da me interesuju, kao onda kad sam ti zamerila za Kiju. Ti si meni tu odbrusila, a bez razloga, jer jeste tako bilo. Normalno je da ću reagovati, jer sam se ja sa njom družila nakon Zadruge 1, ali kad ti neko kaže pravo mišljenje, ti okreneš i napadneš. Nemoj to da radiš, kad dobiješ pitanje, nemoj da gledaš druge. Ja znam da si ti htela sebi da pružiš nadu, ali ne treba neke stvari da tražiš na silu. Ti se nadaš, ali ne vidiš budućnost u tvojoj vezi. Ja vama želim stvarno sve najlepše. Ne treba samu sebe da izgubiš - govorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo mi je lakše da priđem Jovani, nego tebi. Zato što je Sanja surova i neće da uvija. Za mene neke stvari jesu sramota u svojoj vezi. Mesecima sam se borila za ovo i treba pet dana pred kraj da raskinemo? Nekad se osećam kao da je na silu sve, ali nije tako. Ja nisam sigurna u našu vezu, moja osećanja i dalje stoje. Mene bi bio blam da sada raskinemo, sećaš se kako sam se i prošle godine borila. Ja nisam cvećka, ja njega i te kako znam da provociram - ispričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'