AKTUELNO

Besan je na nju jer ga u Beloj kući nikada nije poslušala.

Milionska publika večeras ima priliku da gleda još jedno izdanje specijalne emisije "Zadruga - Narod pita", a večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića su Dragana Mitar, Lazar Jeremić i Lepi Mića.

Nakon što je Dragana iznela detalje tužbe koje joj je uputio njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović, Lepi Mića, kao njen rijaliti prijatelj koji ju je često savetovao u Beloj kući je izneo svoje mišljenje o ovoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Svakom detetu je mesto uz majku. Ništa me nije slušala. Ovo nije normalna priča. Rekao sam joj: "Mani se Ljube Pantović", a ona se družila sa njom zbog cigareta. Sve sam joj govorio kao sestri rođenoj, ništa me nije slušala. Ona nema mozga, neka je jednom razapnu. Radila je veoma loše stvari, ali to narod poštuje kada ona prizna. Ja njoj želim svu sreću ovog sveta. Ja smatram da je ona normalna žena i da će voditi računa o svom detetu. Ona je ušla u "Zadrugu" da bi napravila nešto za sebe. Ja ću joj pomoći maksimalno u spoljnom svetu - pričao je Mića besno.
Saglasna sam za neke stvari koje je Mića rekao, a naš je izbor šta ćemo mi uraditi - dodala je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: RAT IZ BELE KUĆE SE NASTAVLJA! Nakon što je Toma objavio prepisku sa Nadeždom, ona najavila TUŽBU, pa mu poručila: NE ZOVI ME SA SKRIVENOG! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'