AKTUELNO

Uživaju u ljubavi i nakon "Zadruge".

Ana Korać i David Dragojević uplovili su u ljubavnu romansu tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 2", a njihova veza je odolevala problemima i pritiscima sa svih strana. Nakon završetka rijalitija, njih dvoje su otpočeli i zajednički život.

Foto: Pink.rs

Kako navode pojedini portali, tokom jednog uživo uključenja na Instagramu, njih dvoje su se malo više opustili, pa dok je Koraćeva pričala, David ju je mazio po stomaku. Ništa od toga ne bi bilo toliko čudno da se Dragojević u jednom trenutku nije sagnuo i počeo da joj ljubi stomak. Nakon toga su se njih dvoje poljubili i počeli zagonetno da se osmehuju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE SKIDALA OSMEH SA LICA! Dei pušten prilog prve emisije koju je vodila sa Sarapom, ona se ŠOKIRALA, pa mu poručila: BUCKO, NA DIJETU ODMAH!(FOTO)

Ovaj gest je ostavio sve u šoku, pa su počele spekulacije da je Ana ostala u drugom stanju. Kako bismo proverili da li je ovo istina, odmah smo stupili u kontakt za zgodnom Ivanjičankom koja nam je ovo dematovala.

Nije istina, nisam trudna - rekla je kratko Ana za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je suditi prema rečima Koraćeve njih dvoje će pričekati još neko vreme da se ostvare u ulozi roditelja iako uživaju u vezi.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'