AKTUELNO

Od ovih brojki mnogima će se zavrteti u glavi.

Za pobednicom “Zadruge 2” Lunom Đogani vlada prava pomama među vlasnicima klubova, te su neki spremni da izdvoje i petocifreni honorar za njen pevački performans, ali da u njihovom lokalu bude prvi. Luna uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najveću sumu.

Foto: puremedia2409

- Luna se dogovorila sa svojom timom da krene da nastupa kao pevačica tek kada objavi prvu pesmu “Deveti krug”. Njen muzički prvenac zajedno sa spotom ugledaće svetlost dana za nekoliko dana, a onda će se dogoditi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji čak 10.000 evra za Lunin prvi nastup. Luna će verovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže - navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cena njenog nastupa tek biti utvrđena:

- U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. Ona čeka da izađe njena prva pesma i spot, pa u zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle “Zadruge” imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu - nada se izvor.

Foto: puremedia2409

- Čujem se ljudima sa svih strana. Zovu ljudi iz Hrvatske, iz Crne Gore, Srbije, Bosne, i iz inostranstva i informišu se. Zvali su me i iz Slovenije. Nikom nisam dao zeleno svetlo, jer čekamo da izađe pesma, da se zavrti sedam do deset dana, pa da vidimo šta i kako - kaže Saša i dodaje da još uvek ne zna koliko će novca tražiti za Lunine nastupe:

- Još ne znam koliki će biti Lunin honorar. Ona će na bini biti sa dve igračice, imaće skupe kostime, imaće i di-džeja. Pevaće dva bloka po sat vremena, imaće performanse - objašnjava menadžer.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'