AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Večeras je prva emisija u novoj sezoni, koja će sigurno izneti mnoge tajne na videlo.

Miljana Kulić bila je prva zadrugarka koja je odgovarala na pitanja novinara. Njen odnos sa Zolom je i večeras bio glavna tema.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje je za rijaliti zvezdu Miljanu Kulić. Sinoć si plakala, da li je to zbog Zole i da li ti nedostaje? - glasilo je pitanje za Miljanu.
Plakala sam jer je to normalno, ja iz ovog prostora kao da nisam ni izlazila. Posvetila sam se sinu i ugojila sam se, ali ću sve to srediti. Jednostavno mi fali, gledam kada će izaći, doći u spavaću sobu. Navikla sam da spavam na tom mestu, a tu spava Bane Čolak, sve me podseća na njega. Sve je isto samo njega nema - odgovorila je iskreno Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Kulićeva dotakla razgovora sa Banetom Čolakom koji se, kako tvrdi Miljana,  izvinio zbog rasprave koju su imali u drugoj sezoni ,,Zadruge".

Da, pitala sam Baneta, jer su oni bili u prijateljskim odnosima. Saznala sam da ga je Zola nagovorio da me blokira, da ga verovatno ne bih ispitivala o njemu. Čudi me da je Bane toliko povodljiv i rekao je Banetu da ako se on pomiri sa Zerinom, a on sa mnom, da nikada neće pričati više, to je meni Bane rekao. Ja sam svesna svega, znam dogovor o čemu smo pričali, mnogo toga mora da se promeni i da ispravi greške koje meni smetaju. On mene želi da promeni, on je izvukao iz mene to što sam bila agresivna, bila sam posesivna - dodala je Miljana, a potom  se uključio i Čolak.
Ja sam se sa Miljanom posvađao zbog Zole, ja sam ga branio i bio uz njega, on je meni rekao da ću ja pozvati moju bivšu devojku i mi smo se dogovorili da se to ne desi. Smatram da sam se ogrešio o Miljanu, jer sam joj okrenuo leđa - bio je iskren Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Mi nismo u obdaništu, već u Zadruzi, dečko kako duva vetar, tako i on ide. Bila ta veza i ne ponovila se, posle onoga svega, da se oni čuju i vide pred Zadrugu, to mi samo govori da Zola hoće ponovo u rijaliti. Video je da od tog njegovog posla nema ništa, pa bi sad ponovo da uđe i ponovo na konto Miljane. Dokle više to balavo ponašanje, mama sa njom ispašta uvek! 'Ajde bre beži više! - ubacila se Marija Kulić.

Takođe je i Lepi Mića ustao i podržao delimično priču Marije, ali je imao i razumevanje za emocije koje Miljana oseća prema Zoli.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'