AKTUELNO

Nije joj lako!

Danas je Veliki šef poslao pismo koje je sadržalo zadatak za nove zadrugare. Naime, oni su morali da izaberu jednu osobu koja se po nečemu izdvojila, i da navedu razloge za svoje mišljenje.

Jelena Krunić je odabrala Taru Simov kao najnegativniju osobu, što se njoj nije dopalo, te je izašla napolje. Jelena je odmah krenula za njom.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njima tema nije bio ovaj zadatak, već Anđela Veštica, sa kojom je Tara imala sukob. Kako se navodilo u javnosti, Anđela je navodno pretukla Taru.

Ja sam nju tužila, niko ništa ne radi povodom toga, dve godine mi je pakao, advokat ne zna šta se dešava, njoj su od dela koje treba da bude razbojništvo, njoj su stavili nasilničko ponašanje. Ona nije provela ni sat vremena dajući izjavu. Meni je to pakao. Ona je mene čačkala od početka - rekla je Tara, a Jelena se nadovezala:
Samo da ti kažem nešto, Krunićka kada ti kaže nešto, ne treba ti to. I te kako imaš lep vokabular, i te kako znaš kako da se izraziš, i te kako znaš šta da kažeš, sad si rekla svom prijatelju Filipu. To je i te kako veliki korak i ozbiljan stav. Razumeš, kakav god da ti je on bio i ranije. Ja nemam takvog prijatelja ovde. Meni je Dalila bila prijatelj u onom drugom rijalitiju. Nema potrebe, druže, ti si to preživela - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tada imala 16 godina, ne ideš na dete koje ima 16 godina - rekla je Tara.
Ideš verbalno - kaže Jelena.
Samo sam rekla da je porno glumica bivša, kao što i jeste, to je javno. To što se ona krije, to je njen problem - rekla je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Tara se požalila Jeleni i na sukob koji je imala sa Ivom zbog Vladimira Tomovića, a šta su sve pričale pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Tara Simov

'