AKTUELNO

Poveo je razgovor sa cimerkom koja mu je privukla pažnju.

Gagi Đogani dobio je specijalan zadatak od Drveta mudrosti da se raspita o Ivani Šopić, budući da je izjavio da mu se ova zadrugarka neizmerno dopada.

Popularni denser poslušao je Drvo i otišao u Belu kuću do Ivane. Dok je ona sedela na krevetu i šminkala se, Gagi je započeo neobavezan razgovor, koji se dalje produbio u ozbiljnu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Započeli su razgovor o njihovim cimerima, pa se Ivana uhvatila za sukob koji je imala sa Dalilom i Dejanom Dragojević tokom jučerašnjeg dana.

Ja ne napadam ove velike rijaliti igrače, zato što hoću da se dokažem, već zato što su mi postali dosadni. Privatno me nikad niko nije provocirao. Meni Dalila kad je rekla da sam debil, ja se ne sećam da mi se tako neko obratio. Ja sam za njeno rijaliti iskustvo završila fakultet - ispričala je Ivana.
Jesi li ti slobodna? I jesi li bacila oko na nekog? - upitao je Gagi, na šta mu je Ivana dala potvrdan odgovor, a onda je dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam na šta aludiraš, ali Stefan i ja smo se skontali po načinu komuniciranja, humorističan je. Niko mi se ne sviđa i mislim da čovek koji uđe u svoju vezu, mislim da čovek postaje slabiji. Gagi, ako hoćeš nešto konkretno da me pitaš, slobodno me pitaj? - upitala je Ivana densera.

Zadrugar je potom skrenuo pažnju Ivani da je video kako za stolom gleda Stefana Karića, pa je Šopićeva odlučila da mu objasni da prema njemu ima samo prijateljske emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Posumnjala sam na tako nešto, videla sam da me gledaš. Ja se sa Stefanom družim, on meni i da se svidi, ne sviđa mi se, jer volim drugi tip muškaraca, ja mislim da imamo potpuno drugačiji odnos, nego što on ima sa devojkama. Ne bih bila sa njim zbog Jelene, zbog moje drugarice, jer mu je bivša devojka, a možda i buduća. Isto tako, vidim da si dosta toga prošao u životu, ti si prema meni super i meni je to najbitnije. Ti nemaš ništa da kriješ, o tebi se sve saznalo, tvoje je ovde da sediš i uživaš - objasnila je Ivana.
Ja sam obećao deci da ću biti ono što jesam, što kaže Luna da budem ono što jesam. Ona je osetila momenat kada ja treba da uđem, ali ja se još nisam opustio - odgovorio je Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj razgovora Ivana i Gagi su se dogovorili da će biti prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NJIHOV PRVI RAZGOVOR! Leposava se obratila Gagiju, Đogani otkrio na koju zadrugarku je bacio oko! ŠOK! (VIDEO)

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'