AKTUELNO

Ona je uvek britka na jeziku.

Marija Kulić, kao zadrugarka koja nema dlake na jeziku je bila današnja gošća u emisiji radija Amnezija, te je sa voditeljima Borom Santanom i Banetom Čolakom podelila svoje mišljenje o novim zadrugarima.

Momci kojima se ovde devojke nude, Stefan i Tomović, ništa ne rade po tom pitanju. Gagi je pristojan i fin čovek, za sada sve pohvale za čoveka. Sani mi malo vrda. Dalila hoće da skrene pažnju na sebe. Niko od zadrugara je nije uzimao u usta. Miljana treba da nas posluša, nasmeje, da bude pozitivna, kao i do sada. Iznenađuju me sa ovim silikonima i usnama. Nataša kaže da ne može da priča od silikona, ne znam šta im to treba - iznela je svoje mišljenje Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su u prethodnoj sezoni, Marija i Lepi Mića bili u žestokom sukobu, to sada nije slučaj, pa je tokom ''Amnezije'' priznala šta zapravo misli o pevaču.

Mi smo završili prošlu sezonu u lošim odnosima. Ja sam slušala šta je Mića pričao u emisija o Miljani, on je stariji i treba da spusti loptu. Mene nije uvredio, ali kada vređa moje dete, vređa i mene. Međutim, kada smo ušli ovde, sve je bilo dobro. Verovatno će biti svađa između nas tokom narednih dana, ali sada je sve ok. Ja znam da on Miljanu voli, ne znam zašto je to radio - pričala je Kulićka o Mići.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marija Kulić

'