AKTUELNO

Reljićeva smatra da Mina namerno zakuvava situaciju u Beloj kući.

U večerašnjem izdanju emisije "Porodice zadrugara" gosti su Osman Karić i Sara Reljić, otac Stefana Karića i sestra Filipa Reljića.

U emisiji je pušten i snimak svađe Tare Simov i Mine Vrbaški, koje su se posvađale zbog Mateje Matijevića, jer je Mina izjavila da Mateju neka devojka već čeka napolju i da ne bi trebalo da se zbližava sa Tarom. Ta devojka je Anđela Veštica, sa kojom je Simova imala velikih problema napolju. Nakon što su pogledali klip, večerašnji gosti Dušice Jakovljević su prokomentarisali celu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Meni Tara deluje kao uključena u struju, ne staje po ceo dan. Ali ja sam ovde zbog Stefana. Pristrasan sam zbog Anđele Veštice, pozdravljam je i neću da pričam o ovoj maloj - naveo je Osman Karić.
Ne mogu da komentarišem ni Taru ni Mateju jer ih ne poznajem lično, ne mogu baš ni da shvatim sve šta se dešava sa njima. Možda devojka treba malo da povuče ručnu. Ako želiš da se osvetiš, osveti se napolju, budi heroj, šta ona je unutra, Anđela je napolju. A za Minu moram da kažem, ona kad god uđe nekome pomrsi konce, ona je mene razočarala, bile smo jako dobre. Ona nije znala da smo Vojke i ja raskinuli, a nagovarala je Drvo da Vojke uđe zbog Eleonore. Ja sam je tešila kad je bila u lošem stanju, svi su se sklanjali od nje kao da je šugava, a ja sam plakala zajedno sa njom. Ona je u stanju da razbuca i tuđe veze i svoju. Ja nisam volela da mrsim konce, zakuvavam - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Sara Reljić

'