AKTUELNO

Zadrugari imali podeljena mišljenja.

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a to je znak za zadrugare da je počela emisija ,,Gledanje snimaka". Naime, kao i obično, zadrugari će imati priliku da čuju šta cimeri govore o njima, a onda i imati priliku da objasne zašto su nešto rekli ili uradili.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi video-prilog koji su zadrugari pogledali je razgovor Tare Simov i Baneta Čolaka koji su razgovarali o njegovim poljupcima sa Draganom Stojančević.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam rekao kod Drveta sve. Đedoviću, reci šta znaš sve, ali bolje ćuti. Ja smatram da kad se ljubim sa nekim, a sutra mi kaže da budemo prijatelji, govori mi da je to radila zbog rijalitija - pravdao se Bane.
Bane se loše ljubi i zato smo završili! Nema prođu kod mene! Ako si ti znao da je sve to zbog rijalitija, zašto si mi uopšte prišao - odbrusila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Leposava, ovo je jedna od devojaka za koju nisam znala kako se zove malopre, a rekla sam da je glupa. Ona ne zna da li je došla ili pošla. Misli da će ostati ovde ako se ljubi sa Čolakom, a posle leži kod Gavrića u krevetu. Meni je govorila da sam joj zanimljiva i njen tip žene, da je zaljubljena u mene. Budi ono što jesi, budi prostitutka - ubacila se Miljana Kulić.

Zadrugari su potom izneli svoje mišljenje, Ivana Radić istakla je da se ne slaže sa Banetom, dok je Saška Karan osudila oboje zbog njihovog odnosa, tvrdeći da imaju zajednički interes.

Mislim da ste i jedno i drugo g*vno! Oboje ste isti, radite ovo iz istog razloga, da bi što duže ostali - tvrdila je Karanova.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'