AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugar i radijski voditelj Stefan Milošević je od Velikog šefa dobio priliku da osmisli emisiju koju će predstaviti zadrugarima. S obzirom na to da Bane Čolak i Bora Santana vode radio ''Amneziju'', može se reći da su sada dobili žestoku konkurenciju. Za svog kolegu, Milošević je izabrao Stefana Kandića.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi gosti su bili novinari Marko Đedović i Ivan Gajić koji si izdvojili momente koji su najupečatljivi u ovih nekoliko dana otkad su ušli u ''Zadrugu 3'', ali i kome prognoziraju ljubavne odnose.

Dobar dan svima, ovde se svašta dešavalo. Odnos Šaka i Nataše Radan je bio bomba, ispostavilo se da je istina sve bilo. Imam informaciju da se Gagiju sviđa Nina, rekli su mi to. Svašta će se nešto događati  - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da je Nataša trebalo da bude sa pevačem jednim drugim, ali je ušla ovde. Ja bih izdvojio Stefana Karića i njegov odnos sa Jelenom Pešić, zbog kog je Jelena kažnjena. Mislim da sa Jelenom ima nešto. Glavna joj je konkurencija Iva Grgurić. Filipu se sviđa Milica Kemez, to ću još da spomenem. Dražen dok ne piše pesme, on radi kao žigolo - govorio je Gajić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Rijaliti Zadruga

'