AKTUELNO

Sa Ivanom je najbliži.

Nakon nominacija usledila je i Igra istine, a prvo pitanje u ovoj sezoni postavila je Ivana Šopić, kao što je Veliki šef odlučio u pismu koje je poslao. Ivana je pitala Vladimira Tomovića koja mu se devojka u kući sviđa i da li se igra sa emocijama zadrugarki, s obzirom na to da važi za velikog zavodnika.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: VEROVALA SAM MILJANI I SVAĐALA SE ZBOG NJE SA DRUGIMA... Marija Kulić oplela po ćerki, pa ismejala Gavrića: On mi je KAO DRUGARICA! (VIDEO)

Vladimir je tokom svog izlaganja rekao da se jako zbunio, kao i da nije očekivao ovakvo pitanje. Inače, Ivana i Vladimir su ranije razmenjivali emocije pred kamerama.

Trenutno imam kontakt sa nekoliko devojaka, koji je izuzetno prijatan i lep. Najviše vremena provodim Ivana sa tobom. Miljana, sa Mionom ne provodim dovoljno vremena, nisam usepo da je upoznam. Sada ću reći nešto što zna Ivana i još nekoliko ljudi. Ja sam pre rijalitija bio u vezi, Ivana Šopić zna ime i prezime te devojke, ona to nikome nije rekla. To je čula Jelena Krunić, čuo je Karić, čuo je Vesko i ja sada to govorim da bi svi čuli - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa tom devojkom bio dva meseca, stavili smo vezu na stend baj! Pogubio sam se kada su žene u pitanju. Sve su divne ovde, stvarno, ušao sam sa stavom da neću biti prvih mesec dana u vezi, posle toga ako se neka devojka izdvoji biću sa njom. Posle žurke neke devojke su otpale. Ivana, sa tobom provodim najviše vremena. Prija mi ova devojka kao jedna od retkih koja može da me nadmudri verbalno. Nezgodna je situacija, jer postoji neko napolju - govorio je Tomović.
Nisam zadovoljna odgovorom - rekla je Ivana na kraju Vladimirovog izlaganja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Vladimir Tomović

'