AKTUELNO

Ovo na kraju igre istine niko nije očekivao?

Mina Vrbaški pitala je ove večeri Monju Milenković šta se dešava između Saške Karan i Mirka Gavrića. Monja je zatim ušla u svađu sa Saškom, a dotakla se i večerašnjih nominacija, zbog čega se posvađala i sa Marijom i Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo njoj objasnila zašto sam i kako glasala za Gavrića. Zato što sam primetila da ste vi imali reakciju jednu. Ja sam sa Gavrićem pričala u nekoliko navrata i meni se to jako dopalo. Smatram da je on topla i plemenita osoba. Rekla bih da Miljana nema toliko topao odnos prema meni. Ja nisam kao Saška Karan da se ovde gađam. Ja sam ovde sama, Saška Vi ovde ljude poznajete i niste jedini. Tako je i sa Marijom Kulić - govorila je Monja.
Ja sam sve rekla za stolom! Tebe je strah! Kriješ taj strah! - pričala je Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OŽENJENI PEVAČ IMAO AFERU SA ZADRUGARKOM? Bane izneo ozbiljne optužbe, novinar sve potvrdio! Izbila velika frka, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

Ti si žena koja je u braku i meni si rekla da si došla ovde kako bi ponovila život, jer nešto u životu nisu uspela. Sada ti kaži šta tebi fali, šta radiš ti ovde i što si onako reagovala kadu te Bora i Ivan Gavrilović napravili budalom? Da li si ti videla takvo ponašanje od mene? Ja se bojim tvojih godina, baš da mi se ne bi ljudi smejali! Čega si željna? Nisi ti Miljana i Luna, pa da bude kao: "Jao pogrešila sam" - govorila je Marija, a onda je Miljana dodala: Odbacila sam Vas jer sam zaključila da niste normalni!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam normalna, da li vam to odgovara? Vi pričate o meni kao da nisam normalna - nastavila je Monja.

U sve se umešao i Mirko Gavrić koji je istakao kako smatra da se Monja zaljubila u Ivana Gavrilovića, a zatim je i pevač ustao i isto izjavio. Kada je to čula Monja je bila na ivici suza, a u njenu odbranu stala je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo došli do zaključka da se Vama sviđa Ivan Gavrilović - rekao je Mirko.
Dok sam je okretao, ona je uživala. Posle je malo zakačila nogu i posle toga je počela da kuka svima ovde. Ja mislim da ona gaji neke emocije, ja ću morati da se branim zbog svoje žene. Kada sam ja nju digao, tako me je zanela - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da stanem u odbranu gospođe Monje. To je jako ružno što pričaš. Sin je nju pustio na njenu pozornicu, jer je 30 godina bila uz njega - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram vas bilo - na ivici suza je govorila Monja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'