AKTUELNO

Raspravljali se i nakon igre istine.

Večeras za vreme igre istine izbila je velika svađa između Nataše Radan i Baneta Čolaka, u sve se umešao i Rade Lazić, a čak je moralo da reaguje i obezbeđenje. Bane je nakon svega pričao sa Natašom, a njih dvoje prvo su se dotakli svoje komunikacije pre ulaska u "Zadrugu 3". Oni su se ovom prilikom dotakli i pevača Šaka Polumente.

Foto: TV Pink Printscreen

Gajiću, ima još jedan (pevač), kada ćemo njega da iskopamo? To ću da kažem Nataša jednog dana kada me budeš iznervirala. Ja sam čuo da si ti k*rva, na pijaci sam to čuo od jedne gospođe! Ti i ja smo se čuli noć pre karantina. Nikad te nisam pitao da pravimo priču. Ti jesi top riba, ja sam rekao: "Ne mogu da pravim fejk priču u rijalitiju, hajde da se upoznamo". Nataša, ja znam da ti nisi naivna devojčica. Što si izbacivala na stori naše slike sa pregleda? - pričao je Bane.

PROČITAJTE: MONJA SE ZALJUBILA U IVANA GAVRILOVIĆA? Zadrugari raskrinkali cimerku, pevač poručio: Moram da se branim zbog ŽENE I DECE! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo se kada sam ja bila u Leskovcu, a drugo zašto si se dopisivao sa onim likom kog sad ne bih spominjala? Mene boli uvo! Ti mene jesi pitao da pravimo priču u rijalitiju pred hiljadu kamera, imam poruke! Kada je Bane rekao meni da idem kod njega, ja nisam htela. Mene niti si ti j*bao za pare, niti bilo ko ovde... Ja sam isto tako demantovala priču sa Šakom Polumentom, ali sam isto izbacivala slike na stori sa njim. Ja sam izgovorila da sam imala konflikt sa njegovom menadžerkom. Što se tiče Šaka, rekla sam to što sam imala. Sa njim nisam u dobrim odnosima! Ja sam rekla da ovde neću da ćutim i da ga branim, a on da bude napolju frajer - govorila je Nataša.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Nataša Radan

'