AKTUELNO

Ipak čeka neku koja će ga odvesti u mirnu luku.

Večeras su zadrugari okupljeni oko crnog stola jer im sedma sila postavlja pitanja. Jednog od novinara je zanimalo da mu Dalila Dragojević otkrije zašto je rekla da Vladimir Tomović ne želi da se smuva ni sa jednom zadrugarkom jer želi da u ovoj sezoni bude solo igrač, ali i da očekuje da Stanija Dobrojević uđe u ''Zadrugu 3''.

Foto: TvPink Printscreen

On neće da se veže, to je on meni rekao. Gledala sam iz druge perspektive. On se nada i očekuje ulazak Stanije, nisu tu posla gotova. Gledala sam i videla da je Stanija stupila u vezu sa Markom Markovićem jer je bila razočarana u Vladimira. To je neki bunt, inat. Ona je čak i priznala to, da hoće da mu se osveti. Mislim da tu ima svašta nešto da se kaže. Oni nisu pričali kako treba - govorila je Dalila, a Vladimir se smeškao, a onda i on rekao svoje:

Foto: TvPink Printscreen

Dalila jeste u pravu, jednostavno sam imao slabu tačku, ona je bila tu. Ona može da uđe, ali ja ne bih tu priču potencirao. Želim joj srećnu vezu. Želim joj sreću, ja sam napravio veliku grešku. Ja joj ovde neću biti kamen oko vrata. Čekam neku koja će da me odvede u mirnu luku. Trenutno nema zgodnije devojke od Stanije, zgodna je. Šta da se radi, ja sam pojeo ono što se ne jede i evo tu smo gde smo - rekao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Stanija Dobrojević

'