AKTUELNO

Dali su sve od sebe da se pokažu.

Iako su svi zadrugari bili spremni i sigurni da će Veliki šef i ove noći u njihovom gradu organizovati žurku, dogodilo se nešto što ih je beskrajno iznenadilo.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičari su dobili obaveštenje da će muška ekipa imati priliku da odigra turnir u košarci i pobednicima omogući dodatni budžet zbog predstojećih dana i verovatnoće da će im novac biti preko potreban.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su srčano navijale za svoje omiljene cimere, a oni su tokom igre imali žestoku borbu, budući da su obe ekipe izrazile jaku želju za pobedom, ali i osvajanjem vredne novčane nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš bio je sudija, s obzirom na to da se profesionalno bavio ovim sportom, pa je strogo vodio računa o njihovim greškama i ukazivao im na iste.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, do samog kraja ove igre bilo je diskutabilno ko će odneti pobedu, ali je grupa u kojoj su članovi bili Milan Petković, Stefan Karić, Mlađan Jovanović, Mateja Matijević, Bora Santana imala je odlučujući potez, a Petković je od sreće legao na pod presrećan što su uspeli da ostvare svoj cilj.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'