AKTUELNO

Svi su brinuli zbog njega.

Svi zadrugari su posle prvih jutarnjih rituala bili spremni za nove izazove, a pojedini su imali tu čast i da razgovaraju sa Drvetom mudrosti i otkriju velike tajne njihovih cimera.

Ono što je usledilo je i obaveštenje da se svi okupe za stolom, a kako su svi očekivali pismo Velikog šefa, dogodilo se nešto sasvim drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su skočili od radosti kada su ugledali Zokija Šumadinca na vratima, koji je bio odsutan zbog zdravstvenih problema. Kako Veliki šef ništa ne prepušta slučaju, on je morao da se uputi ka bolnici i obavi sve potrebne analize kako bi svi bili sigurni da je on sposoban da nastavi učešće. Čim su lekari dali "zeleno svetlo" i potvrdili da je njegovo zdravstveno stanje odlično, Zoki se vratio u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Za sada je sve okej i došao sam da vam dosađujem. Ja imam probleme sa krvnim sudovima, ne smem da ulazim u hladnu vodu. Želim da zbog ekipe budem deo ovoga, ako treba i da umrem. Kasnije je došlo do suženja tih krvnih sudova koji udaraju na srce i šta je tu je, sad je sve okej, super je - rekao je Zoki.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Zoki Šumadinac

'