AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugar Vladimir Tomović je u emisiji radija ,,Amenzija" otkrio šta zapravo misli o svojim cimerima, a nije se libio da otkrije čije mu ponašanje najviše smeta.

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak podsetili su Vladimira na katanac koji je na mostu ljubavi u Vrnjaškoj banji zaključao sa natpisom ,,Vladimir i Stanija", a on je priznao da se gorko pokajao zbog toga. Ali, nije propustio i da ispriča zbog čega sa Tarom Simov nikad ne bi mogao da ima prisniji odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Bolje da sam nogu izgubio tog dana, nego što sam to uradio. Kajem se, hvala onom što je odsekao taj katanac. U rijalitiju sa gospođom Marinom ne bih nikad bio. Sa Tarom isto nikad ne bih bio - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Naš odnos zavisi isključivo od Stanije. Imaće odraz ogledala kad dođe, imaće svađu ako hoće, mir ako želi, ali ljubav nikada. Ako je devojka srećna ako stavi silikone, što se mene tiče može šta hoće - rekao je Vladimir.

Zadrugari spekulišu da će Stanija Dobrojević sigurno ući u Zadrugu, iako to nije nigde potvrđeno, a Vladimir je odmah otkrio kakav će biti njihov odnos.

Bane i Bora su imali nekoliko trik pitanja za Tomovića, koji je sve zaprepastio odgovorom. Koga bi poveo na rajsko ostrvo kad ne bi bilo kamera?

Aleksandra ili Dalila? - Aleksandra.

Miona ili Iva? - Iva.

Iva ili Mina? - Iva.

Luna ili Šopićka? - Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ni pitanja iz opšte kulture mu nisu strana, a zbog tačnih odgovora dobio je i pohvale od Baneta i Bore.

Ko je jedini srpski nobelovac? - Ivo Andrić.

Koja je valuta u Hrvatskoj? - Kuna

Mangulica je vrsta? - Svinje.

Ko od zadrugara je prvi uveo psa u Zadrugu? - Miki Đuričić, a odgovor je bio netačan, jer je Anđela Veštica to prva učinila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Vladimir Tomović

'