AKTUELNO

Svi su bili u šoku.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je za Mirka Gavrića, a glasilo je: "Kada ćeš da priznaš da ti se sviđa Miljana Kulić?".

Ja sa njom provodim više vremena nego sa drugim ljudima, ali pravimo šou i spektakl, verujem da se i narod smeje kad nas gleda. Ona može da mi bude samo drugarica. Ustanovili smo danas da ona sa 26 godina ima sina od 36 godina (misleći na sebe), poštujem je kao prijatelja. Ja Miljanu ne muvam, obećao sam to Mariji Kulić. Priča ide da ja perem ovde svoju s*ksualnu orjentaciju, ja nemam potrebe da se perem, a i da imam ne bih Miljanu iskoristio za to - rekao je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ja nisam njegov tip devojke, meni se on zakleo da nije gej, da je skroz strejt. Mislim da mu se ne dopadam, kad bih primetila da mu se dopadam, od našeg prijateljstva ne bi bilo ništa - navela je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Postoji devojka koja se meni dopada ovde, nisam još to pokazao, ali možda pokažem kasnije - istakao je Mirko, a Kulićeva je dodala da je njoj već rekao ko je ta devojka, ali da ne želi da oda njegovu tajnu.

Lepi Mića je istakao da i dalje ne veruje da je Gavrić strejt, a ukoliko jeste, onda mu se zasigurno dopada Miljana.

Ako se ja družim sa muškarcem onda sam p*der, ako se družim sa devojkom, onda se muvamo - pravdao se Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom snimku.

R. L.

#Zadruga 3

'