AKTUELNO

Da li je ovo kraj njihove komunikacije?

Naredno pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević stiglo je za Suzanu Ćubelu, a glasilo je: "Rekla si da te je Dalila isprozivala i da si zato plakala za stolom".

Nisam očekivala da će mi Dalila reći da ja pujdam ostale protiv Milice. Počela sam da plačem jer nisam očekivala da ćeš mi tako nešto reći - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

To jeste bio moj komentar u tom trenutku. Što se tiče Suzane i Milice ja sam to pomislila u tom trenutku da si ti svima već ispričala svoju priču za Milicu, a da je ona ispala ta koja ti daje lažnu nadu. Ja sam sada promenila mišljenje, pošto je Milica malopre rekla da stavlja tačku sa tobom, međutim, kad smo krenuli na reklame Milica je pozvala Suzanu - rekla je Dalila, a onda joj je Suzana objasnila da je ona prva prišla Kemezovoj.
Ako je ona malopre rekla da stavlja tačku na odnos sa tobom čemu tvoja potreba da je pitaš bilo šta - ponovila je Dragojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Tražila sam da mi samo objasni kako je smaram, ja nju ne jurim po kući, ona dođe kod mene ja joj sve dam, ne radim ništa pogrešno - rekla je Suzana.
Trebalo je odmah za stolom da je pitaš kako je ti smaraš. Džabe ti danas tri, četiri devojke koje su bile sa tobom u krevetu, ti opet gajiš nešto prema Milici - navela je Dragojevićka.
Krivo mi je samo što se naš odnos toliko iskomplikovao, ne volim tu nepravdu. Vidim da me posmatra kao da me mrzi najviše na svetu, kao da misli: "Kakav je ovo debil" - rekla je Suzana kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si se ti zapitala da li je Milica danas plakala kao kiša? Bila je dole u wc-u plakala je, otišla je van crnog stola, otišla je u izolaciju. Ja sam joj prišala, pitala je. Nemoj je gušiti, ne moraš joj prilaziti svaki čas - dodala je Jelena Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Neka me ostavi na miru više. Plače tu pred svima da bi ispala žrtva - dobacila je Milica Kemez.
Onda ostavi i ti mene na miru, nemoj da prilaziš mom krevetu da me bilo šta pitaš - zaključila je Ćubela.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Zadruga 3

'