AKTUELNO

Mnogo toga imaju da zamere jedna drugoj.

Voditelj Milan Milošević pročitao je i naredno pitanje, koje su gledaoci uputili Saški Karan: "Zbog čega te toliko nervira Marija Kulić".

Kada su Miljana i Marija ušle, ona je prišla, pozdravile smo se, poljubile smo se. Ja sam ti odmah rekla ono što si rekla u prošlom rijalitiju da sam ja bila lažni prijatelj Miljani, ne znam zbog čega si to rekla, a plakala si kad sam ja izašla u smislu ko će sad Miljanu da pazi, meni je to zaparalo uši, zašto da kažeš da sam joj bila lažni prijatelj. Jedino to, a inače nemam ništa protiv tebe - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je plakala za tobom, ja sam bila u studiju, smatrala sam da si joj bila prijatelj u rijalitiju. Drugo je ono što se vidi, a drugo je što se stvarno dešava ovde. Miljana je meni rekla posle: "Smatram da je mene Saška iskoristila", ona je to smatrala, a ona nije glupa da to proceni. Videla sam da vi provodite vreme zajedno, nisam videla da ste se svađale, i onda mi je rekla to da ste se družili sa njom da bi vam davala nešto što vi niste imali. Od juče, od kako joj nisi dala novac, ona je promenila mišljenje o tebi. Po mom mišljenju ste bile razne prijateljice - navela je Marija Kulić.
Ja sam se vezala za nju zato što je elokventna - pravdala se Miljana Kulić, a zatim je otkrila šta joj je žestoko zamerila u "Zadruzi 1":

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam trudna prala veš, zamolila sam je da mi pomogne da iscedim peškir, a ona mi je rekla da ona to ne radi. Narod mi je rekao da mi nikad nisi prijatelj bila - zaključila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Zadruga 3

'