AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Gledaoci su naredno pitanje uputili Jeleni Krunić, a ono je glasilo: "Po čemu Janjuš tebi mora da da poene na izboru, zbog čega on tebi mora da kupuje nešto, imaš Filipa pa neka se on brine o tebi".

Foto: TvPink Printscreen

Nisam rekla da meni treba da daje poene. Bio mi je najbliži i zašto ne bi on meni kupio piće kad znam da ima novac. Ne mora ništa da radi, ali sam mu zatražila 100 dinara, bio mi je najbliži, zatražila sam mu, to je mene iznerviralo. Ja ne očekujem od prijatelja da me psuje majku i nabija me na k*rac i da mi govori "Nemoj ja da progovorim" - rekla je Jelena.
Nabijem te opet na k*rac i na tri k*rca te nabijem. Kad ti budem nešto loše uradio možeš da kažeš nešto. Ovakve osobe to zaslužuju. Ja ovoj devojci ništa loše nisam uradio. Napala me je što joj nisam ostavio krevet, napala me je za taj mis, za glasanje, za žurku me opet napala, ne mogu da se pohvatam, gubim, ona dolazi i traži mi novac. Ja sam nju gotivio, ne kapiram šta ona ima protiv mene da ona meni rastura porodicu. Što si ti skočila na mene? Što bih ti ja dao pare za piće? Imaš dečka, poslala si ga da pravi Instagram profile, što ti dečko nije dao? Šta ti imaš da kažeš? Pop*šiš mi k*rac - naveo je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da me teraš da pričam. Neću ja da ti p*šim nego ona što ti je p*šila gore, a neće ni ona sad jer ima dečka. Ne mogu da ti p*šim jer ne p*šim pikavce - urlala je Krunićka.
Ti moj nisi videla. Boli me k*rac za tebe, ne obraćam ti se. Ti si devojka koja je normalna, a onda je u jednom trenutku nenormalna - rekao je Janjušević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Zadruga 3

'