AKTUELNO

Tresla se Bela kuća!

Jelena Krunić imala je potrebu za vreme porodičnog sastanka da prokomentariše svoj odnos sa Janjušem, sa kojim se pomirila nakon žestoke svađe.

Sledeća tema koje se dotakla jeste odnos Vladimira Tomovića sa ostalim devojkama, pa mu je spomenula bivšu devojku Staniju Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih da otvorim ovu Pandorinu kutiju, tako što ću komentarisati međuljudske odnose. Prvo bih istakla moje odnose sa drugim zadrugarima. Počevši od sinoć, imala sam žustru svađu sa Janjušem, njega znam tri godine. Bilo mi je krivo što mi nije pronašao krevet, onda je kulminiralo to da se psuju majke i sve ostalo. Ja sam shvatila da ne mogu da budem u lošim odnosima. Izrekla sam nešto što sam rekla što i jeste, i nije istina. Što se tiče Vladimira, mislim da on čeka da se Stanija vrati, jer si pokazao koliko te je povredilo i udarilo na sujetu to što se njih pet vrti oko njega, a Staniji si vratio gaćice, time si sve pokazao - ispričala je Jelena.
Ja odnos sa tvojim žgebetom ne komentarišem. Ti si meni rekla da ćeš ustati i reći da nemaš šta da tražiš sa ovim dečkom. Ovo je parodija neke veze, kao tetka si mu - odbrusio joj je Tomović.

Potom su Krunićeva i Vladimir nastavili da se raspravljaju, negirajući priče jedno drugog.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'