AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

Milica Kemez ustala je za vreme porodičnog sastanka, te se dotakla osuđivanja zadrugara prema devojkama u Beloj kući koje su radile estetske korekcije. Vladimir Tomović prepoznao je u njenom govoru da je potkačila Mionu Jovanović, što je Milica i potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je neka devojka ugradila silikone, ona ne valja, a devojka koja je prirodna je dobra? 21. vek je a vi i dalje sudite po fizičkom izgledu ovde! Ne želim da pričam da ne bi ispalo da sam ljubomorna ovde. Njen fizički izgled nije merilo. Kada vidi da sam tužna zbog Filipa, ne treba da mu se nabacuje predamnom! - tvrdila je Kemezova.
Da li misliš na Mionu? - upitao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Misim na nju, ima tu još nekih devojaka koje se prave fine, a već su uskočile u pet kreveta. Samo nemoj da se pališ da sam ljubomorna na tebe, meni si nebitna skroz. - bila je iskrena Milica.
To ti misliš Milice da sam nebitna. Ne znam zašto se Milica osetila prozvanom kada sam to juče rekla, kada je plakala i kada joj je bilo loše, pričala sam sa njom, ne juče, nego ovih dana, išle smo do hotela, znaš i sama - uzvratila je Miona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'