AKTUELNO

Ovo im je jako zamerila!

Sledeći gost u emisiji "Sedi dole" bila je pevačica Ivana Krunić i to u okviru rubrike "Zvezde Zadruge". Voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić pohvalili su njen glas, a zatim je upitali kako se oseća i da li se snašla u Beloj kući, a zatim je upitali da li je oduvek bila talentovana za pevanje i kada su njeni roditelji shvatili to.

Foto: TvPink Printscreen

Super sam se snašla, nisam očekivala to. Prvih par dana mi je bilo užasno. Ovo je za mene bio veliki šok, ali sam se prilagodila zahvaljujući vama, dragi ljudi. Jedan period su me (roditelji) lagali da su me usvojili, pošto niko nema veze sa umetnošću. Tj, tetka mi je bila balerina. Ali od sedme, osme godine su provalili da umem da pevam - ispričala je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

U segmentu kada zadrugari u emisiji pevaju poznate pesme, ali sa izmenjenim tekstom, voditelji su zamolili Ivanu da otpeva pesmu koju su napisali za Milicu Kemez i Suzanu Ćubelu, a ona je to uradila sa zadrškom.

Mislim da će me ubiti, taman sam se združila sa Milicom. Suza to zna, Filipu Milicu ne da, Suza to zna, zato ga tako i gleda. Suza to zna, da dodiri njeni je lože. Suza to zna, ali ipak je dodiri njeni lože. I Suza i Milica, nagrabusila sam - otpevala je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku dok su najavljivali pesme voditelji su se našalili, a Saška Karan je mislila da su se našalili na račun njene pesme, pa je upala u studio kako bi im to zamerila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ivana Krunić

#Savka Gazivoda – Saška Karan

'