AKTUELNO

Odnos Milice i Filipa je predmet interesovanja svih u kući.

Subota veče u "Zadruzi 3" rezervisana je za emisiju "Pitanja novinara", kada zadrugari odgovoraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Tako je bilo i ove noći kada je jedno od pitanja bilo upućeno Filipu Đukiću.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević imao je pitanje za Filipa Đukića o razlozima njegovog udaljavanja od Milice Kemez.

Mnogi misle da si je ostavio i da si se distancirao od nje jer nije bila spremna da na početku vaše veze stupi u intimne odnose, da li je to tako i šta ti imaš da kažeš povodom toga? - upitao je Darko Filipa.
Ja da sam hteo ja sam mogao da glumim dok ne dođe do seksualnog odnosa, i onda da je šutnem. Ja nisam znao da je devojka takva u vezi, to što ima tu životnu priču, ne mora da znači da je ona takva kao što sam mislio. Ne mogu da gledam u pasulj - objasnio je Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Potpuno je okej da ti posle određenog perioda shvatiš da se s nekim ne poklapaš i da niste kompatibilni u tom emotivnom smislu, ali da li je bio ispravan način na koji si joj to stavio do znanja? - glasilo je naredno pitanje za Filipa.
Što se tiče ovog sinoć, prihvatam odgovornost i krivicu, nisam ni primetio da je tu.. Saglasan sam da možda nije trebalo da to uradimo tu - odgovorio je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S.Đ.

#Filip Đukić

#Milica Kemez

'