AKTUELNO

Nije očekivala ovo.

Šira javnost imala je priliku da proprati sva aktuelna dešavanja, ali i flertovanje Vladimira Tomovića sa Ivanom Šopić koga je privukla njena harizma i duhovitost.

Ona je priznala da joj se Vladimir samo fizički dopada, ali da je zbog njegovog mentalnog sklopa sve palo u vodu, naročito kada je u toku prethodne noći pušten klip u kojem je Šopićka priznala da je Filipa Đukića poljubila u inat u njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, on ju je u tom trenutku dodirivao ispod stola, što je njoj zasmetalo, a kada mu je sasula sve u lice, Vladimir je bez dlake na jeziku otkrio da će o njoj reći sve što zna.

Ja jesam zaj*bant, ali ja ološ nisam. Ne mogu da podnesem da nekog povredim zbog gluposti. Posle toga ti pokušavaš da me pipkaš ispod stola, možemo da funkcionišemo normalno kao prijatelji. Ja ću sledeći put sve lično da shvatim. I ja sad treba da pazim šta ćeš ti da kažeš. Sa ovim mentolom mogu da se svađam koliko hoćeš, ali neću sa tobom. Ti se meni fizički sviđaš, ali tvoj mentalni sklop ne odgovara - rekla je Šopićka.
Znači, bez simpatija, okej. Ti se meni isto sviđaš samo fizički. Meni je žao, ja uopšte tebe ne bih matirao, pustio bih reku da teče polako. Ja želim da se svađam sa tobom. Znam svašta o tebi - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana mu nije ostala dužna, pa mu je žestoko uzvratila, posle čega joj je nešto šapnuo i kroz smeh zamolio da ga zagrli.

Okej, pazi šta si rekao, je*o si leža u leđa. Ja tebe izazivam da sve kažeš, ali pazi da ti bumerang ne otkine uši - rekla je Ivana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ivana Šopić

#Vladimir Tomović

'