AKTUELNO

Nije joj lako.

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca" moglo da počne. Jedno od pitanja stiglo je za Miljanu Kulić, a gledalac je upitao Miljanu da li je shvatila da je Lazar Čolić Zola voli.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam u totalnom rasulu, sve emocije su u meni. Kada sam pročitala čestitku, nije mi bilo svejedno. Pola stvari se ne sećam šta sam pričala sa njim. Počelo je srce da mi lupa. Kada su novinari bili u emisiji i postavili mi pitanje, ja sam rekla sve u afektu, jer sam bila ljuta, nervozna i besna. Ja verujem iskreno, želim da verujem da on mene voli. Ne znam ni šta sam osetila. Počelo je srce brzo da mi lupa. Nisam mogla da verujem da ga vidim svojim očima. Ne verujem da bi neko 2 i po sata bio tu da ne voli. Jedino što mi se ne sviđa je što i dalje krivi mene za sve. Ja sam čula jednu informaciju od Bore, drugu od Baneta, ali ja sam opet kriva što verujem drugima - ispričala je Miljana, pa dodala:
Ja bih volela da uđe. Mnogo bih volela da je tu sa mnom, ali me plaši pomisao da ću opet biti kriva za sve. Tako da, ja znam da su ljudi spremni apsolutno za sve. Kada bi ušao, ne bi bilo kao što je bilo. Ne bih ispala budala u kojoj se skuplja bes, tuga i gorčina. Koja trpi, pa pokazuje sve ono što nije. Agresiju, koju ne opravdavam, psovke i pretnje, koje ne podržavam. Biću lukavija. I dalje razmišljam o svemu, čitam onu čestitku, totalno sam u psihičkom rastrojstvu - dodala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Miljana Kulić

'