AKTUELNO

Sama protiv svih!

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove večeri odgovaraju na pitanja gledalaca. Publika je proteklih dana postavljala pitanja za sve stanovnike Bele kuće, a jedno od pitanja voditelj Milan Milošević pročitao je za Marka Janjuševića Janjuša i Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je želela da čuje od ovih zadrugara da li smatraju da je Marija Kulić kriva za krah veze Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić. Tokom Janjuševog izlaganja umešala se Marija, koja je rekla kako ne može da izdrži, a da ne kaže svoje mišljenje, a onda je Miljanina majka ušla u žestoku svađu sa Janjuševićem i svojom ćerkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga doživeo kao nekog finog momka. To što pričaju ljudi, kakav je on napolju, ja ne mogu da tvrdim. A onda smo shvatili da gospođa Marija Kulić ne može njega očima da gleda. Ne postoji nijedna lepa reč koju je Marija rekla za njega. Šta god da bude, morate je pustiti da ona razmisli. Mislim da je dosta sprečava u tome, neka vide sami. Smatram da je kriva, smatram da je sputava. Ne može on da plače, a da se ne vole! - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

I da je voli najviše na svetu, on je loš čovek za nju. On je lenj, mrzovoljan, bez obaveza, nije odgovoran, kockar je i zato što konzumira... Znaju već ljudi. Miljana je povodljiva. Meni je žao što je neki tamo došao, video da se zaljubila u njega i samo je koristi. Kada bi se vratio, sve bi bilo isto. Od njenog šoua ne bi bilo ništa. Tu promene nema! On je godinama kockar - pričala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Mama, nemoj da ga vređaš! Govoriš da je mamlaz. On je i te kako svestan svojih mana, on je rekao da će da se promeni. Njemu će majka da pomogne! Promeniće se! Promeniće se, ako Bog da! Jesi ga ti videla u kazinu? I ja isto imam mana kao on! Ti si prva mislila da se neću promeniti, pa si me vodila na psihijatrijske razgovore! Verujem da me voli i da mu je stalo do mene - umešala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svedok, u razgovorima preko video-pozivima sa Miljanom i Zolu, da tu ima ljubavi. Ja kažem: "Ne može čovek da drhti i da plače", a Marija kaže: "Njemu je hladno". Marija njemu traži mane! - govorio je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'