AKTUELNO

Opet se posvađali!

Zbog čega svaki put nakon žurki, pravi haos u Beloj kući, bilo je pitanje koje je večeras dobio Rade Lazić od strane publike. On je kratko rekao da se tada, kako je naveo, problemi lepe na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, nakon proslave rođendana Miljane Kulić, Rade Lazić ušao je u žestoku svađu sa Tarom Simov. Ovi ukućani i večeras su se posvađali nakon što je Rade izneo svoj odgovor.

Nemam ništa protiv Radeta, ali imali smo situaciju da smo zajedno imali taj budžet i na sve to smo jeli i pili zajedno, međutim ja sam dobila najmanji budžet i izjedalo me to, pa mi nije trebalo to neko da mi kaže. Naljutio se kada smo pali u pabu. Onda, on se smrtno naljutio na mene i pričao kako je potrošio sve pare na mene, isponižavao me je pred svima, pa sam odlučila da mu se ne obraćam. Ali sam, opet odlučila da mu se obratim. Ja sam celu tvoju porodicu sinoć spominjala - govorila je Tara Radetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, to za hranu nije tačno! Šta pričaš? Ja se jesam naljutio samo zato što me je gurnula u pabu. Ali to da je meni žao zbog hrane, ne bih je sigurno zvao u svoj budžet. Ti spominješ moju ćerku! - pričao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti praviš veštačke frke, da bi se radilo tu nešto o tebi, pa napadaš ljude koji nisu ni krivi, ni dužni. Nisi se sa nekim momkom posvađao. Tara sigurno neće da te bije - govorila je Marija Kulić, Radetu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'