AKTUELNO

Zadrugari pomno pratili emisiju "Sedi dole".

U toku je još jedno izdanje emisije "Sedi dole" koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić, a u okviru rubrike "Pandorina kutija" pročitaju su glasove zadrugara u anketi za najglupljeg zadrugara.

Pročitajte: DISKVALIFIKACIJA ZA DRAŽENA! Veliki šef DONEO ODLUKU: Za njega je učešće u 'ZADRUZI 3' završeno, a onda se desilo OVO! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Nina 2 glasa, Iva 2 glasa, Nikola 2 glasa, a jedna osoba sa tri glasa, u pitanju je devojka, nju bije glas od samog starta "Zadruge 3" da nije najpametnija, da je "mutava plovka", u pitanju je Nataša Radan - pročitali su voditelji.

Voditelji su nakon toga pročitali anonimne poruke zadrugara, koje su oni pisali tokom protekle nedelje.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola i Nina su se ljubili u pabu. Ivani Krunić fali falus i zato stalno plače. Vlado, priznaj da si se ljubio sa Mionom ispod pokrivača. Tara je uživala u pogledu Tomovića, nagi. Milica i Filip nisu prvi imali s*ks u Zadruzi. Rade ne može da smisli Tomovića. Mateja i Stefan Kandić se plaše Tare. Ivana Šopić se poljubila sa još jednim muškarcem u kuće. Mateja je ženski reproduktivni organ. Mlađa je zaljubljen u Mimu. I poslednja poruka, Dalila i Dejan se svađaju svaki dan - čitali su voditelji.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Zadruga 3

'