AKTUELNO

Zasmejaće vas do suza.

Marko Janjušević Janjuš gostovao je u emisiji "Sedi dole" koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić, i to u rubrici "Ljubavni terapeut", a na samom početku je pohvalio voditelje i pozdravio svoju ćerku Krunu, a zatim krenuo da komentariše ljubavne odnose u kući.

Pročitajte: SOČNA TRAČ PARTIJA! Jelena Pešić OTKRILA ono što zadrugari pokušavaju da zataškaju, prognozira da je RASKID Milice i Filipa blizu! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Jelene Krunić i Filipa Reljića, to je budalaština. Kakva veza, bolje što su se razišli. Mateja i Tara, niko od njih nije normalan, voleo bih da se družim sa fantastičnom četvorkom. Što se tiče Radeta Lazića i Nataše Radan, ništa nisam video, ali sam čuo. Jorgan je bio malo naduven, samo sam čuo kao u akcionim filmovima. Da li joj se bio zaglavio, ili nije mogla da dođe do vazduha, ali to sam čuo. Nataša to ne bi priznala. Najjača je ona, postave joj pitanje, kažu joj sve, a ona kaže: "Šta da kažem?" - započeo je Janjuš, pa prokomentarisao Filipa Đukića, Milicu Kemez i Ivanu Šopić:
U suštini, Šopićku je Bog pogledao. Zamisli dođeš i kažeš: "Ovo je moj dečko". Filipa i Milicu sam ja smuvao, Šopićku i Filipa sam ja smuvao. Ali mi je drago zbog Milice i Filipa, prave decu, priznali su da su vodili ljubav, to se vidi da su toliko srećni kada sede zajedno. Samo nek su zdravo ovaj mesec, posle neće biti zajedno - dodao je košarkaš, pa izneo mišljenje o Vladimiru Tomoviću i njegovim "devojkama":

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče mog najboljeg prijatelja u Zadruzi, drago mi je da je našao svoju srodnu dušu. Ne zanima ga nijedna devojka osim dugonoge Mine. Što se tiče Ivane Krunić, bolje da se vrati dečku, jer je Mina rekla Vladi da će ga ubiti ukoliko napravi još neku grešku - istakao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Marko Janjušević

'